in

Nieuwe Audi RS6 C8 gespot op de Nürburgring

De zon schijnt, de vogels fluiten en de serene rust wordt ineens bruut verstoord door het gebulder van een gecamoufleerde Audi RS6 C8. De Industry Pool op de Nürburgring Nordschleife zit weer vol met prototypes en spotter CvdZijden filmde de nieuwe Avant tijdens testwerk.

We weten nog niets over de aandrijflijn van de nieuwe RS6, maar er zijn veel geruchten. De rappe stationwagen zou naar verluidt beschikbaar zijn in twee uitvoeringen; de basisversie met 605 pk en een performanceversie met 650 pk. Klinkt aannemelijk.

In de video zien we in ieder geval twee verschillende Audi’s, één met grijze velgen en één met zwarte velgen. Of er onderhuids ook verschil zit tussen deze RS6’en is moeilijk te zeggen, maar het zou zomaar kunnen dat één de basisversie is en de ander de performanceversie. De verwachting is dat Audi de nieuwe RS6 C8 in september onthuld op de Frankfurt Motor Show.

Video: Nieuwe Audi RS6 C8 gespot op de Nürburgring

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Alle Ferrari's ooit gemaakt

Alle Ferrari-modellen ooit gemaakt in één video

McLaren 720S Track Pack Review

Chris Harris test McLaren 720S met optionele Track Pack