in

Nieuwe BMW 4-Serie toont enorme nieren-grill

De nieuwe BMW 4-Serie is de laatste maanden al vaker gespot, maar de beroemde ‘nieren’ werden altijd vakkundig verstopt. Recentelijk heeft iemand een 4-serie weten te filmen waarbij de grill niet geheel werd afgedekt. Daardoor zien we dat de ‘nieren’ eigenlijk samengevoegd zijn tot één grote grill die de gehele hoogte van de voorbumper in beslag neemt.

We hebben voor de duidelijk ook nog een foto van de nieuwe 4-serie Coupé, gefotografeerd in München nabij het hoofdkantoor.

bmw-4-series-coupe

Qua motoren zal de 4-Serie Coupé dezelfde motoren gebruiken als de 3-Serie. Kopers kunnen kiezen uit benzine- en dieselmotoren met vier of zes cilinders. Daarnaast zal er ook nog een plug-in hybride verschijnen. Aan de top van het assortiment staat natuurlijk de M4 met een 3.0-liter twin turbo zescilinder uit de X4M, met mogelijk 510 pk in de Competition-variant.

Naar verwachting zal BMW binnen een paar maanden de nieuwe 4-Serie onthullen. Op de M4 moeten we wachten tot 2021.

Video: Nieuwe BMW 4-Serie toont enorme nieren-grill

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Achtervolging Antwerpse Ring

Enorme achtervolging E19 Antwerpse Ring

Kaege Retro Porsche 993

Kaege Retro Porsche 993