in

Nieuwe LaFerrari FXX K Evoluzione blaast over Monza

Van de FXX werd een Evoluzione gebouwd, van de 599 XX werd een Evoluzione gebouwd en dus is het niet meer dan logisch dat er van de FXX K ook een Evoluzione wordt gebouwd. Die uitvoering zien we hier testen op het hogesnelheidscircuit van Monza.

De nog extremere versie van de FXX K werd op maandag door YouTuber 19Bozzy92 gespot op het beroemde circuit in Italië. In plaats van kleine vleugels aan beide zijden van de achterkant is er nu een achtervleugel over de volledige breedte geplaatst. Er zijn ook twee ‘dive planes’ aan weerszijden van de voorbumper geplaatst, die niet zitten op de normale FXX K.

Er zullen wellicht nog meer onderdelen gewijzigd zijn aan dit prototype, maar dat is wat lastig te spotten met de camouflage wrap. Scroll snel naar beneden om deze gewijzigde FXX K in actie te zien en zet het geluid alvast wat harder, die downshifts zijn echt fantastisch!

Video: LaFerrari FXX K Evoluzione

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IAA Frankfurt 2017 Highlights

De belangrijkste onthullingen van IAA Frankfurt 2017

Riga Baby

Meet Riga Baby!