in

Nieuwe NSX Gespot op de Ring

Het is alweer bijna een jaar geleden sinds we voor het laatste nieuws hadden rondom de nieuwe NSX. Destijds was de auto zestien seconden te zien op een natte baan, nu zien we hem anderhalve minuut op de Nordschelife.

De nieuwe NSX is nog steeds gehuld in zijn camouflage outfit maar hij ziet er gaaf uit, compleet anders dan de eerste generatie NSX welke in 2005 uit productie ging na een leven van 15 jaar. Deze NSX heeft wel iets weg van de McLaren MP4-12C en moet zich volgens Autocar kunnen gaan meten met de Ferrari’s en Porsche’s van deze tijd.

Over de aandrijflijn is nog steeds weinig bekend, een V6 middenmotor met elektromotoren op de vooras is het meest gehoorde gerucht maar zeker is dit allerminst. Het lijkt er in ieder geval wel op dat het een turbomotor wordt en dat zou geheel passen bij het beeld van hedendaagse supercars.

Nog even genieten van de oude Honda NSX doe je hier, de nieuwe NSX zie je hieronder in actie.

Video: Nieuwe NSX Gespot op de Ring

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Saleen S7 Twin Turbo Competition is Amerikaanse Waanzin

Saleen S7 Twin Turbo Competition is Amerikaanse Waanzin

Lamborghini Led Run in Tokyo

Lamborghini Led Run in Tokyo