in

Nieuwe Porsche 992 gespot op de ‘Ring

De nieuwe Porsche 992 911 is gespot op de Nordschleife en het lijkt eerder een evolutie dan een revolutie qua design. Op zich logisch want Porsche wijkt nooit enorm af van het basisconcept met de 911 en dat is maar goed ook.

De grootste cosmetische verandering is die dunne, horizontale lichtbalk aan de achterkant die er naar mijn mening behoorlijk gaaf uitziet. Daarnaast zien we aan de achterkant een vleugel over de volledige breedte en een gewijzigde motorkap en achterruit. Een ander opvallend detail zijn de verzonken handgrepen op de deuren.

De Porsche 992 is onderhuids geheel vernieuwd met meer vermogen, minder gewicht, betere efficiëntie en een vorm van hybride die waarschijnlijk pas over een paar jaar geïntroduceerd wordt. Aanvankelijk verschijnt de nieuwe 992 eerst als Carrera en Carrera S op de markt, gevolgd door steeds snellere en krachtigere uitvoeringen.

Video: Nieuwe Porsche 992 gespot op de ‘Ring

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Driften met je slippers

Deze Hoonigan drift zijn RX-7 gewoon in z’n slippers

Ford-Lotus Cotina over de kop tijdens Revival

Deze Lotus Cortina deed een paar koprollen tijdens de Revival