in

De nieuwste creatie van Akira Nakai; Prince

Akira Nakai vliegt tegenwoordig heel de wereld over om nieuwe Rauh-Welt Begriff Porsche’s te bouwen. De Japanse kunstenaar bouwt namelijk ieder exemplaar zelf en dat proces wordt meestal vastgelegd in een korte film.

RWB Philadelphia #1, ook wel bekend als Prince, is een van de nieuwste creaties van Akira Nakai en dankzij deze prachtige 4K documentaire zie je wat het betekent om de RAUH-Welt Begriff  droom tot leven te brengen. In dit geval was het de droom van Ben Harmony, een 22-jarige die de afgelopen jaren hard heeft gewerkt om Nakai-san naar zijn geboortestad Philadelphia te halen om zijn 993 om te bouwen.

Prince, als verwijzing naar “The Fresh” is een typische RWB-creatie met grote spoilers, wide-body fenders, aangepaste Rotiform wielen en luchtvering. Allemaal ter plekke bedacht door de meester zelf.

Video: RWB Philadelphia #1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tug-of-War

Zo moet Tug of War in ieder geval niet

Aston Martin DB11 Review

Aston Martin DB11 Review