in

Nissan GT-R met Liberty Walk V2 bodykit

John Lau heeft een indrukwekkende autocollectie, bestaande uit onder andere een Lamborghini Aventador S, McLaren 570S getuned door Weistec, een Porsche 911 GT3 RS alsmede een GT3, en niet te vergeten deze Nissan GT-R.

De Godzilla in kwestie is opgeleukt met de in 2018 geïntroduceerde V2 bodykit van Liberty Walk, bestaande uit een nieuwe voorbumper met splitter, side skirts, achterbumper, diffuser, achtervleugel en spatborden. Naast de 20.000 dollar kostende bodykit is er een Fi Exhaust aangesloten op de 3,8-liter zescilinder, en wat we daarvan horen klinkt erg lekker!

Met behulp van AirREX-luchtvering kan de rijhoogte van de GT-R aangepast worden, want een beetje stance is stiekem best mooi. Wat ook mooi is, zijn de beelden die Woyshnis Media heeft gemaakt van deze Nissan GT-R, begeleid door een goede soundtrack. Video op 4K en genieten maar!

Video: Nissan GT-R met Liberty Walk V2 bodykit

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi RS6 vs BMW M5 vs AMG E63 S vs Porsche Panamera Turbo S

Audi RS6 vs BMW M5 vs AMG E63 S vs Porsche Panamera Sport Turismo

Toyota Hilux 6.2-liter V8 van AMG

Deze Toyota Hilux heeft een 6.2-liter V8 van AMG