in

Nissan GT-R vs Michelle Jenneke

Voor het Top Gear Festival in Sydney had Jeremy Clarkson een leuke race bedacht, een Nissan GT-R tegen een vrouw. De vierwielaangedreven, 485 pk sterke GT-R neemt het op tegen niemand minder dan Michelle Jenneke! Mocht je niet niet weten wie dit is dan volgt hier een korte introductie, Michelle is een 21-jarige hordeloopster en model die in 2012 wereldberoemd werd vanwege haar warming-up. In haar geboorteland Australië heeft ze een aantal gouden medailles behaald tijdens Junior Championships en tijdens de 2014 Commonwealth Games werd ze vijfde op de honderd meter hordelopen.

Inmiddels omvat de carrière van Michelle Jenneke veel meer dan alleen maar hardlopen, zo heeft ze een app genaamd ‘Stretch with Michelle Jenneke‘ en doet ze modellenwerk. Ze is letter en figuurlijk ‘hot’ op dit moment dus jullie kunnen wel begrijpen waarom Jeremy haar uitnodigde voor een race tegen de machtige Nissan GT-R. Hoe dat verloopt, op typische Top Gear wijze natuurlijk, zie je hieronder.

Video: Nissan GT-R vs Michelle Jenneke

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jon Olsson’s Audi RS6 met Miltek uitlaat

Jon Olsson’s Audi RS6 met Miltek uitlaat

Rolls-Royce Wraith Review

Rolls-Royce Wraith Review