in

Nissan GT-R zet zichzelf in brand na iets te veel revven

De nacht voordat de Covid-19 lockdown van kracht ging, kwamen er honderden auto’s bij elkaar in Londen voor een laatste meeting. Deze getunede Nissan GT-R was de hele nacht bezig met een show, met dikke vlammen uit de uitlaten. De bestuurder ging iets te lang door met revven, want Godzilla vloog in brand door de hitte die was opgebouwd.

De aanwezige toeschouwers probeerden direct het vuur te doven met alles wat voorhanden was. Flesjes water, jassen, zelfs een jerrycan met iets wat lijkt op ruitensproeiervloeistof werd gebruikt. In een wanhopige poging om bij de vlammen te komen, werd de achterbumper eraf gescheurd om dichter bij het vuur te komen.

Dit is alles had weinig zin en het vuur werd pas gedoofd toen er eindelijk iemand kwam met een brandblusser. Die had de Nissan-bestuurder ook wel in zijn auto mogen hebben, het is tenslotte niet de eerste keer dat er een auto in brand vliegt na te veel revven.

Video: Nissan GT-R zet zichzelf in brand na iets te veel revven

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Van Stokkum test de nieuwe C8 Corvette

Van Stokkum test de nieuwe Corvette C8

Prachtige collectie van Jägermeister raceauto's

Prachtige collectie van Jägermeister raceauto’s