in

Nordschleife Crashes & Fails 2013 Part 3

Het Nordschleife seizoen laat nog even op zich wachten en dus plaatsen we vandaag een derde Crashes en Fail video van 2013.

Deze compilatie is van het YouTube kanaal Rallyeoberehe en zijn video bevat beelden van zowel touristenfahrten, trackdays als VLN races. Laten we vooropstellen dat we natuurlijk liever niemand zijn auto zien afschrijven, maar eerlijk is eerlijk dit soort video’s zijn niet voor niets zo populair. Er zit een hoop actie en spektakel in en zolang er niemand ernstig gewond raakt hebben wij geen moeite om dit soort video’s te plaatsen, it’s all in the game. De laatste crash is overigens wel enorm hard, dankzij een FIA rolkooi en een goede stoel met harnas heeft de bestuurder het overleefd.

Er zitten overigens wel een aantal idioten bij, bumperklevend op een motor bij een snelle blinde bocht. Eens te meer het bewijs dat auto’s en motoren eigenlijk gescheiden moeten rijden.

Video: Nordschleife Crashes & Fails 2013

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW 328i Circuitauto op de rollenbank

BMW 328i Circuitauto op de rollenbank

De deuren van een BMW Z1 zijn friggin awesome!

De deuren van een BMW Z1 zijn friggin awesome!