in

Nordschleife Crashes & Fails 2012 Part 1

De Touristenfahrten op de Nordschleife blijven ongekend populair, terecht natuurlijk. Het mooiste circuit ter wereld, daar wil je als autoliefhebber minimaal één keer in je leven over gereden hebben. Dat niet iedereen beschikt over het talent van een echte coureur komt in deze compilatie duidelijk naar voren, de Groene Hell blijft listig.

Youtube-gebruiker Nordschleife96 nam gedurende het jaar regelmatig plaats in Adenauer Forst en Metzgesfeld 2 en legde behoorlijk wat glijders, fails en driftende BMW’s vast op film. Werkelijk alles komt aan bod in deze video, geprepareerde BMW’s, gezinsauto’s, busjes en een hoop motoren. De meeste bestuurder kwamen er zonder schade mee weg, een aantal zullen daarentegen toch de portemonnee moeten trekken.

Hoewel het altijd leuk is om dit soort compilaties te bekijken is het natuurlijk makkelijk lachen vanaf de zijlijn, daarom ’thumbs up’ voor de bestuurders die het toch proberen. Hebben jullie nog Nordschleife ervaringen, deel ze met ons!

Video: Nordschleife Crashes & Fails 2012 Part 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Hoe maak je de perfecte BMW M3

Hoe maak je de perfecte BMW M3

Top Gear - The Worst Car In The History Of The World

Top Gear – The Worst Car In The History Of The World