in

Nordschleife Crashes & Fails 2014 Part 3

We zijn inmiddels aanbeland bij alweer de derde compilatie van Nordschleife Crashes & Fails in 2014. Deze 11 minuten durende video van Rallyeoberehe zit weer vol met auto’s die een avontuurtje op de Nordschleife niet zonder plaatschade hebben doorstaan. Niemand in deze video raakte overigens ernstig gewond.

De compilatie van Rallyeoberehe bevat niet alleen crashes en fails van touristenfahrten maar ook van VLN-races, om maar even aan te geven dat zelfs professionals het moeilijk hebben op de 20 kilometer lange ‘Groene Hel’. Na het zien van dit soort compilatievideo’s besef je toch weer hoe enorm verraderlijk de Nordschleife is, ook al zitten er een hoop bestuurders tussen die gewoon domme fouten maken en daardoor crashen. In tegenstelling tot de andere delen is hier niet Brünnchen populair maar de snelle blinde bocht van Fuchsröhre naar Adenauer Forst en de spekgladde bocht Ex-Mühle.

Video:  Nordschleife Crashes & Fails 2014 Part 3

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dragster zoekt de sneeuw op

Dragster zoekt de sneeuw op

Het is hard werken in een Maserati 250F op Monaco

Het is hard werken in een Maserati 250F op Monaco