in

Novitec California T N-Largo is nog sterker

Novitec nam de Ferrari California T al eerder onder handen maar toen bleven de uiterlijke aanpassingen vrij bescheiden, dat is met de N-Largo wel anders. Net als bij de F12 N-Largo zijn de wielkasten flink uitgeklopt en daardoor is de spoorbreedte toegenomen met 6 cm voor en 11 cm achter. De wielkasten huizen nu 22 inch velgen met een rode rand.

De 3.8-liter twin turbo V8-motor levert normaal gesproken 560 pk en 755 Nm, voor de N-Largo uitvoering heeft men de ECU nog verder gekieteld waardoor het vermogen nu uitkomt op 668 pk en 871 Nm van het koppel. In 3.2 seconden wijst de naald 100 km/h aan en de pret is pas over bij 325 kilometer per uur. De Duitse tuner heeft ook een nieuw uitlaatsysteem gemonteerd met ‘remote valve control’, al hoor je dat niet in de video.

Afgezien van de velgen en de carbon fiber achterspoiler is de Novitec California T N-Largo wat mij betreft geslaagd. Laat jouw mening horen in de comments hieronder.

Video: Novitec California T N-Largo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hoor de Aston Martin GT12 eens brullen op de Ring

Hoor de Aston Martin GT12 eens brullen op de Ring

Zo camoufleert BMW haar prototypes

Zo camoufleert BMW haar prototypes