in

Novitec Ferrari 488 N-Largo krijgt 780 pk

Dit is de nieuwste toevoeging aan het gamma van Novitec, de Ferrari 488 N-Largo. De Duitser tuner introduceerde vorig jaar al een pakket voor de 488 GTB en nu komen ze met de nog extremere N-Largo uitvoering.

De 3,9-liter twin turbo V8-motor is opgevoerd naar ongeveer 780 pk dankzij een ECU-tune en een nieuw uitlaatsysteem. Deze aanpassingen zaten ook al op het vorige project van Novitec en zijn dus niet zo vernieuwend. Bij de 488 N-Largo draait het voornamelijk om de nieuwe widebody kit bestaande uit een andere voorbumper, side skirts, achterbumper, achtervleugel en natuurlijk flink verbrede wielkasten.

Op exacte specificaties en prijzen moeten we nog even wachten want Novitec heeft nog geen persbericht de duur uit gedaan. Welke uitvoering vinden jullie mooier, die van Liberty Walk of deze van Novitec?

Video: Novitec Ferrari 488 N-Largo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Alfa Romeo 4C met V8-motor

Alfa Romeo 4C met V8-motor test tijdens Verzegnis Hillclimb

BMW M8

Hoor de nieuwe BMW M8 brullen