in

Novitec Ferrari 812 GTS N-Largo klinkt hemels in de bergen

Novitec nam hun nieuwe Ferrari 812 GTS N-Largo mee naar de Timmelsjoch bergpas tussen Italië en Oostenrijk. Daar werd de 6.5-liter V12-motor aan het werk gezet en met het nieuwe uitlaatsysteem van Novitec vulde het dal zich met prachtige klanken.

De N-Largo bodykit op de 812 GTS maakt de supercar maar liefst 14 cm breder. Alle onderdelen van de 812 GTS N-Largo zijn gemaakt van lichtgewicht carbon fiber en aerodynamisch geoptimaliseerd in de windtunnel. Zo is de achterspoiler geïntegreerd om nog meer neerwaartse druk te genereren.

Onder de verbrede voor- en achterspatborden is plaats voor gesmede velgen van Vossen Wheels met 21-inch en 22-inch diameters op de voor- en achteras. Deze worden aan de achterzijde gecombineerd met 335/25 banden. Door andere veren te monteren wist Novitec de rijhoogte van de 812 GTS te verlagen met ongeveer 35 mm.

Het nieuwe uitlaatsysteem stuwt het vermogen van de twaalfcilinder naar 840 pk en produceert een oorverdovend kabaal van bijna 130 dB. Achter de Ferrari staan is dus niet zo verstandig, maar in de cockpit met het dak open is het puur genieten.

In totaal bouwt Novitec 18 exemplaren van de 812 GTS om tot N-Largo.

Video: Novitec Ferrari 812 GTS N-Largo klinkt hemels

Novitec Ferrari 812 GTS N-Largo klinkt hemels in de bergen

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *