in

Novitec laat de Ferrari 488 Pista heerlijk brullen

Na de Tesla Model 3 van vorige week presenteert Novitec nu de opties voor de Ferrari 488 Pista. Dat is toch een stuk leuker om naar te kijken én luisteren!

Het Novitec-pakket voor de 488 Pista is ontwikkeld voor maximale prestaties. Het aerodynamisch pakket is ontworpen en getest in windtunnels en gemaakt van lichtgewicht koolstofvezel. De aerodynamische componenten van Novitec zorgen voor een verbeterde luchtstroom en geven de Ferrari een agressievere uitstraling.

De  3,9-liter twin turbo V8-motor is getuned naar 804 pk en 898 Nm koppel. Deze vermogensstijging is behaald door verbeterde software van het motormanagement en een hoogwaardige uitlaatsysteem van Inconel met katvervanger. Wellicht kan de 488 Pista nu wel de McLaren 720S bijhouden.

De Duitse tuner biedt ook een veer set aan om de rijhoogte van de supercar te verminderen, die optioneel hydraulisch instelbaar zijn. Met de rijhoogte 40mm verlaagd worden de wielkasten mooi opgevuld, waar zich nieuwe 21-inch velgen bevinden.

In de twee promovideo’s hieronder kun je de Novitec Ferrari 488 Pista zien en horen.

Video: Novitec Ferrari 488 Pista

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Klokje Rond - BMW 316i met 670.037 km

Klokje Rond – BMW 316i met 670.037 km

Papadakis Racing haalt Supra B58-motor uit elkaar

Papadakis Racing haalt Supra B58-motor uit elkaar