in

Novitec Lamborghini Aventador SVJ

Je kunt nu ook een Lamborghini Aventador SVJ naar tuner Novitec brengen voor wat aerodynamisch geoptimaliseerde onderdelen, ophangingscomponenten en uitlaatsystemen.

De Duitsers presenteren vandaag twee video’s waarin de Novitec Lamborghini Aventador SVJ getoond wordt. De eerste is een promovideo terwijl we in de tweede video de Aventador SVJ horen brullen met zijn nieuwe uitlaat.

De aerodynamische componenten zijn gemaakt van carbon fiber en in de windtunnel getest. Bij de ontwikkeling van deze componenten, splitter, side skirt, en diverse air ducts, is veel nadruk gelegd op de esthetiek zodat de basisprincipes van de Aventador SVJ niet drastisch veranderen.

Het uitlaatsysteem is van roestvrijstaal en kan desgewenst met sportkatalysatoren geleverd worden of een katvervanger. In het laatste geval is er een gewichtsbesparing van 19 kg en een veel rauwer geluid. Door middel van een vlinderklep in de uitlaat kan het geluid iets gedempt worden, wel zo fijn voor de buurt want de 6,5-liter twaalfcilinder produceert een prachtig kabaal.

Zoals gebruikelijk biedt Novitec ook nieuwe velgen aan, gemaakt door Vossen, en verschillende opties voor het verlagen van de rijhoogte.

Video: Novitec Lamborghini Aventador SVJ

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Climbkhana 2 - Tianmen Mountain Road

Climbkhana 2 – Tianmen Mountain Road

Fileparkeren blijft lastig

Fileparkeren blijft lastig voor sommige bestuurders