in

Novitec Rosso Ferrari F12 N-Largo is smurf blauw

De N-Largo kit van Novitec Rosso tovert een Ferrari F12 Berlinetta om tot een GT met ricer ambities. De anders zo prachtige Ferrari wordt voorzien van een nogal extreme bodykit die de F12 Berlinetta maar liefst 11 cm breder maakt en 4 cm lager. De gehele bodykit is vervaardigd uit koolstofvezel en zit vol met extra luchtinlaten, spoilers en vleugels.

Persoonlijk vind ik het een van de lelijkste creaties van Novitec, maar als je de F12 N-Largo dan ook nog eens in ‘smurf blauw’ laat spuiten ga je in mijn ogen wel heel ver. Spotter Gumbal filmde deze creatie tijdens de Deutsche Meisterschaft Rolling50 1000 in Lahr, Duitsland. Volgens hem is het “the most insane F12 ever build“, daar ben ik het wel mee eens maar niet in positieve zin…

Het enige wat mij wel bevalt aan de F12 N-Largo is de vermogensstijging naar 781 pk en het nieuwe uitlaatsysteem, dat is voer voor de speakers! Mocht je nog willen zien hoe een Ferrari F12 Berlinetta omgetoverd wordt tot een F12 N-Largo, bekijk dan deze video van het bouwproces.

Video: Ferrari F12 N-Largo is smurf blauw

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Mustang beukt motorrijder van zijn fiets af

Mustang beukt motorrijder van zijn fiets af

Huracan vs Huracan Turbo

Het verschil tussen een Huracan en een Huracan Turbo