in

Novitec Torado Aventador Klinkt Sensationeel!

Een Novitec zoekopdracht op deze site levert vier video’s van Italiaanse volbloeden getuned door Novitec. Het uiterlijk van de Novitec creaties verschilt nogal, van een redelijk nette Ferrari FF tot een redelijk extreme Ferrari F12 Berlinetta. Eén ding hebben de creaties van Novitec echter allemaal met elkaar gemeen, ze zijn ongelooflijk luid!

Nieuw is de Novitec Torado Lamborghini Aventador. Dit specifieke exemplaar is voorzien van de Stage 1 upgrade, die een extra 48 pk toevoegt tot een totaal van 748 pk. Dit wordt mogelijk gemaakt door nieuw gekalibreerde motorelektronica, nieuwe ontsteking en injectie en een nieuw uitlaatsysteem. Vooral dat laatste is duidelijk hoorbaar in onderstaande clip.

Overigens biedt Novitec ook de optie om een twin supercharger kit te monteren, dat het vermogen van de Aventador verhoogt naar 969 pk.

Video: Novitec Torado Aventador

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche's achterwielbesturing nader bekeken

Porsche’s achterwielbesturing nader bekeken

Big Muscle - 1966 Nova Wagon Circuitauto

Big Muscle – 1966 Nova Wagon Circuitauto