in

Onboard bij de 458 Speciale van R3 Wheels

Vaste bezoekers van de site zullen de Ferrari 458 Speciale van R3 Wheels ongetwijfeld kennen. Twee jaar geleden kwam R3 Wheels naar Monaco met een 458 speciale gehuld in Marlboro wrap en vorig jaar werd diezelfde 458 Speciale met kenteken “MEI R3” wederom in Monaco gespot, maar nu in een paars jasje.

Voor Top Marques 2017 trok de velgenboer uit Dresden afgelopen weekend wederom naar Monaco met een 458 Speciale, maar ditmaal gewrapt in Martini kleuren. In plaats van de merknaam van het bekende drankje hebben ze R3 Wheels in het logo verwerkt, slim gedaan! De Ferrari staat op gigantische gouden velgen en de 4.5-liter atmosferische V8-motor is voorzien van een uitlaatsysteem van Frequency Intelligent, kortweg vaak Fi Exhausts genoemd. Nou is de 458 Speciale van zichzelf al niet bepaald stil, maar met dit uitlaatsysteem schreeuwt hij werkelijk heel Monaco wakker. Als dit ’s nachts had plaatsgevonden natuurlijk.

Hart voor Auto’s mocht een korte proefrit maken in de Ferrari en maakte met een GoPro deze onboard video. Met de ramen naar beneden en uitlaat vol open!

Foto credit: hartvoorautos

Video: 458 Speciale van R3 Wheels

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Mazda 787B stationair toerental

Zelfs een stationair draaiende 787B is een genot om naar te luisteren

Tom Coronel over zijn TC1 Chevrolet Cruze WTCC

Tom Coronel over zijn TC1 Chevrolet Cruze WTCC