in

Op de Rollenbank – BMW 435i Gran Coupé

De BMW 435i Gran Coupé werd geleverd met de bekendste motor uit Beieren; de 3.0-liter twin turbo zes-in-lijn. In deze 4-serie normaal gesproken goed voor 306 pk en 400 Nm koppel, maar dit exemplaar is verwend met een MHD stage 1 tune en een uitlaat van Remus.

Met deze aanpassingen moet de BMW 435i Gran Coupé natuurlijk meer vermogen leveren dan volgens fabrieksopgave. Maar hoeveel, dat is waar eigenaar Robin benieuwd naar is. Bij Beek Auto Racing wordt de BMW op de rollenbank gezet voor een meting om te kijken hoeveel de zescilinder daadwerkelijk levert.

De ooit wat ingetogen coupé heeft nu extra spoilerwerk, M-badges en pops & bangs. Dat had wat ons betreft niet gehoeven, maar ieder zo zijn smaak. Het draait echter om het vermogen in deze video, dus scroll snel naar beneden voor het resultaat.

Video: Op de Rollenbank – BMW 435i Gran Coupé

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tesla Model X Plaid vs Ferrari SF90 vs Lamborghini Aventador SVJ

Tesla Model X Plaid vs Ferrari SF90 vs Lamborghini Aventador SVJ

VW Golf GTI Roadster Concept

De unieke VW Golf GTI Roadster Concept nader bekeken