in

Parkeergarage vol exclusieve auto’s ondergelopen tijdens overstroming

Sebastian Vettel maakt dit jaar tijdens iedere Grand Prix een statement over het klimaat. Dit doet de viervoudig wereldkampioen door middel van een speciale helm of t-shirt. Zo droeg hij in Miami een shirt met daarop de tekst; “Miami 2060: 1st Grand Prix underwater. Act now or swim later”. Hiermee refereerde de Duitser aan het stijgende waterpeil en de benarde ligging van Miami.

Nog geen maand later stond Miami letterlijk blank. Een storm die uiteindelijk zou worden bestempeld als tropische storm Alex bracht hevige regenval naar de kuststad in het zuiden van Amerika. Er viel op sommige plekken 38 cm regen waardoor de stad overstroomde en straten, huizen en parkeergarages blank kwamen te staan.

Deze video toont een verzameling supercars en luxe SUV’s in een parkeergarage die duidelijk door de overstroming zijn beschadigd. We zien onder andere een paar Rolls-Royce Cullinans, een C7 Corvette, verschillende Ferrari’s en een Mercedes-AMG GT Black Series. Het lijkt erop dat de auto’s kopje onder zijn gegaan en dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat ze total loss verklaard worden.

Via: Carscoops

Video: Parkeergarage vol exclusieve auto’s ondergelopen

Parkeergarage vol exclusieve auto’s ondergelopen tijdens overstroming

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *