in

Parkeergarage vol exclusieve auto’s ondergelopen tijdens overstroming

Sebastian Vettel maakt dit jaar tijdens iedere Grand Prix een statement over het klimaat. Dit doet de viervoudig wereldkampioen door middel van een speciale helm of t-shirt. Zo droeg hij in Miami een shirt met daarop de tekst; “Miami 2060: 1st Grand Prix underwater. Act now or swim later”. Hiermee refereerde de Duitser aan het stijgende waterpeil en de benarde ligging van Miami.

Nog geen maand later stond Miami letterlijk blank. Een storm die uiteindelijk zou worden bestempeld als tropische storm Alex bracht hevige regenval naar de kuststad in het zuiden van Amerika. Er viel op sommige plekken 38 cm regen waardoor de stad overstroomde en straten, huizen en parkeergarages blank kwamen te staan.

Deze video toont een verzameling supercars en luxe SUV’s in een parkeergarage die duidelijk door de overstroming zijn beschadigd. We zien onder andere een paar Rolls-Royce Cullinans, een C7 Corvette, verschillende Ferrari’s en een Mercedes-AMG GT Black Series. Het lijkt erop dat de auto’s kopje onder zijn gegaan en dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat ze total loss verklaard worden.

Via: Carscoops

Video: Parkeergarage vol exclusieve auto’s ondergelopen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 812 Competizione nl kenteken

Ferrari 812 Competizione op kersverse Nederlandse platen

Motorsport Crashes week 21

De Motorsport Crashes van 2022 week 21