in

Pennzoil’s BMW M4 CS trekt strepen op de Nürburgring

Pennzoil heeft naam voor zichzelf gemaakt met een serie vette video’s over een mysterieuze bestuurder. In iedere video moet de man een auto besturen, van een 488 GTB, BMW M6, Dodge Viper ACR tot aan de Dodge Demon. Aan het einde van die laatste video zagen we dat de bestuurder een bericht kreeg met daarin de tekst; “Das good. How are you in the Ring?

Nu er weer een nieuwe video is verschenen weten we dat de bestuurder met een BMW M4 CS moet ontsnappen uit een complex aan de Nürburgring. Uiteraard is de M4 CS gespoten in de bekende gele kleur van Pennzoil en is de ontsnapping op spectaculaire wijze gefilmd. Het gerucht gaat overigens dat Rhys Millen werd ingehuurd voor het driftwerk.

Zou dit de laatste promovideo van Pennzoil zijn in deze serie? We hopen het niet want deze video’s zijn misschien wel beter dan de laatste vijf delen van The Fast and The Furious.

Video: BMW M4 CS op de Nürburgring

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Autosalon van Genève 2018 Highlights

De belangrijkste nieuwe modellen op de Autosalon van Genève 2018

Bakker Travel

Bakker Travel schorst chauffeur vanwege deze beelden