in

Petrolicious – 1967 Ferrari 275 GTB

Deze Ferrari 275 GTB N.A.R.T. Spyder gaat binnenkort onder de hamer en zal naar verwachting enkele miljoenen opleveren. Waarom deze auto geveild wordt? De eerste eigenaar, Eddie Smith Sr., is zes jaar geleden overleden en zijn kinderen doen te weinig met de Ferrari 275 GTB en vinden het zonde om de auto in zijn speciaal gebouwde garage stof te laten happen.

De familie heeft daarom gezamenlijk besloten om de auto te verkopen en de opbrengst te doneren aan een goed doel, een daad die zeker een grote glimlach op het gezicht van Eddie Sr. zou brengen, zelf een gewezen filantroop. Eddie Sr was een begenadigd entertainer die volop genoot van zijn bezoeken aan Maranello met Luigi Chinetti, evenals zijn deelnames aan de prachtige evenementen van Ferrari Club of America.

Petrolicious maakte een prachtig eerbetoon aan Eddie Smith Sr. en zijn 1967 Ferrari 275 GTB N.A.R.T. Spyder. Bekijk hem snel!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - 1951 Kaiser Drag'n

Jay Leno’s Garage – 1951 Kaiser Drag’n

Hoe komt deze Toyota Corolla op zijn zijkant?

Hoe komt deze Toyota Corolla op zijn zijkant?