in

Petrolicious – 300 SL Gullwing at Bonneville

Sommige mensen zullen dit verschrikkelijk vinden, andere weer prachtig. Wij behoren tot de laatste categorie, de categorie die vind dat je moet genieten van auto’s en niet wegstoppen onder een doek in een garage.

Er zijn vele manieren om te genieten van je auto, van rustig toeren tot aan racen op het circuit. Bob Sirna haalt zijn voldoening uit het racen op de zoutvlaktes van Bonneville. Er racen veel verschillende soorten auto’s op Bonneville, maar Bob kiest een auto die je nooit zou verwachten op een metaaletende zoutvlakte: een Mercedes-Benz 300 SL Gullwing.

Met een waarde van meer dan een miljoen dollar is de 300 SL Gullwing een auto die je vooral ziet op autoshows of in een museum, niet bij Speed Week snelheidsrecords proberen te verbreken. Al 12 jaar lang brengt Bob zijn Gullwing naar de vlaktes van Bonneville in een poging om records te breken en te genieten van zijn speelgoed, en dit is een motto waar we helemaal achter staan​​.

De video van Petrolicious is helaas wat aan de korte kant, we hadden graag meer gezien van deze gemodificeerde 300 SL Gullwing.

Video: 300 SL Gullwing at Bonneville

Petrolicious – 300 SL Gullwing at Bonneville

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *