in

Petrolicious – De evolutie van een Porsche 964

Wat een geweldige video heeft Petrolicious weer geproduceerd, ditmaal het verhaal van Hans-Michael Gerischer en zijn Porsche 964.

Deze 964 was in eerste instantie de dagelijkse auto van Hans-Michael, maar naarmate hij ouder en financieel wat onafhankelijker werd veranderde zijn Porsche in een “hobby auto”. Hans begon vaker circuitdagen te bezoeken en zocht de limiet van zijn Porsche op tot hij het punt bereikte dat zijn kwaliteiten achter het stuur beter waren dan de auto. Dit leidde tot het verbeteren van de Porsche en zoals je kunt is het een uitgebreide evolutie geworden.

Sinds de aanschaf van de 964 Turbo heeft Hans-Michael zijn Porsche aangepast naar zijn exacte wensen, een circuitdag bezoeken en er vervolgens weer mee naar huis rijden. “I’ve had this car for 21 years, and I never found something else that, for me, was worth replacing it with.”  “It’s just simply my car, end of story.

Video: De evolutie van een Porsche 964

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

diesel-powered-nissan-r32-skyline

Je gelooft nooit wat er onder de kap ligt van deze R32 Skyline

onboard-bij-de-ferrari-fxx-k-op-silverstone

Onboard bij de LaFerrari FXX K op Silverstone