in

Petrolicious – Ferrari 250 GTO

De Ferrari 250 GTO heeft eigenlijk geen introductie nodig, de auto spreekt voor zich en is een van de beroemdste modellen van Ferrari. Deze 1964 Ferrari 250 GTO, chassis #5571was de eerste van de Series II carrosserieënDe 3.0 liter V12 produceert ongeveer 300 pk en de auto heeft aan meerdere endurance races deelgenomen en gewonnen, waaronder de Daytona Continental 2000km, 12H Sebring en Nassau TT.

De bestuurder is Derek Hill, die de Ferrari Challenge International Championship in 1995 won en de Formula Dodge West Coast in 1996. Daarnaast heeft Derek een speciale band met deze auto, want zijn vader zat achter het stuur in Daytona en Nassau, Formule 1 wereldkampioen en drievoudig Le Mans winnaar Phil Hill.

Petrolicious heeft wederom een waar huzarenstukje afgeleverd met deze video, er zijn zelfs wegen afgesloten om de Ferrari 250 GTO te laten brullen.Wacht dus niet langer en scroll naar beneden om de video te bekijken. We horen graag jullie mening over deze klassieke Ferrari!

Video – Ferrari 250 GTO

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video