in

Petrolicious – Ferrari 275 GTB

De hoeveelheid klassieke Ferrari’s die het team Petrolicious voor hun camera’s hebben gehad is enorm, je zou eens door deze lijst met video’s moeten speuren want er zitten echt hele bijzondere tussen. De laatste toevoeging is de Ferrari 275 GTB van Skip Barber.

Skip is oprichter van de in Amerikan zeer bekende Skip Barber Racing School en hij is ook de eigenaar van het Lime Rock circuit. Maar voordat hij zijn raceschool begon was hij coureur, een die veel successen behaalde in de Formule Ford en zelfs zes Formule 1 races reed met een privé-ingezette March.

Na zijn carrière kocht Skip zijn droomauto, omdat hij ooit een dame met “the best pair of blue jeans and heels” in een geel exemplaar zag stappen. Op dat moment besloot hij dat hij een Ferrari 275 GTB wilde bezitten, een goede investering want zijn exemplaar is nu $3,5 miljoen waard.

Video: Petrolicious – Ferrari 275 GTB

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

ruzie op de autobahn

Duitsers maken kilometers lang ruzie op de Autobahn

Rus drift tussen het verkeer door in moskou

Gekke Rus drift zijn BMW 1M tussen het verkeer door