in

Petrolicious – Ferrari 328 GTS

In de Petrolicious video van deze week zien we de Ferrari 328 GTS van Joe Frazer. De Ferrari 328 was de opvolger van de Ferrari 308  en werd geproduceerd van 1986 tot 1989. De  328 GTS modellen hadden een buizenchassis met achterin een 3.2-liter V8 met een vermogen van 270 pk en 313 Nm koppel. Schijfremmen, onafhankelijke wielophanging, schroefveren en hydraulische schokdempers werden rondom geplaatst evenals voor en achter anti roll bars.

Joe Frazar is een echte autoliefhebber, hij geniet van het rijden in zo’n beetje alles wat maar wielen en een motor heeft. Zijn passie voor auto’s heeft hij al sinds kleine jongen en hij heeft zijn dromen meer dan waargemaakt. Joe heeft meer dan honderd auto’s in bezit gehad en zijn collectie vernieuwd constant omdat hij blijft jagen op nieuwe exemplaren.
Petrolicous had de kans om Joe Frazer te bezoeken en te zien wat er op dit moment in zijn garage staat, waaronder deze mooie Ferrari 328 GTS en de hot rod die hij nooit zal verkopen, zijn Porsche 914-6.

Video – Ferrari 328 GTS

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Honda NSX - Format 67

Honda NSX – Format 67

Ferrari F12 vs Lamborghini Aventador vs Aston Martin Vanquish

Ferrari F12 vs Lamborghini Aventador vs Aston Martin Vanquish