in

Petrolicious – Ferrari Dino 246 GTS

Cici Muldoon groeide op in Mexico en vertrok naar de Verenigde Staten om natuurkunde te studeren aan Princeton. Een doctoraat bracht haar vervolgens naar Oxford en na een verblijf Zwitserland heeft ze zich gevestigd op het Engelse platteland.

De Cotswolds is een streek in Centraal-Engeland met veel heuvels en prachtige B-wegen. Cici’s Triumph TR3 en Jaguar passen perfect in dit idyllische plaatje, maar haar Ferrari Dino 246 GTS is de ster van de collectie.

Ze noemt de 246 GTS ‘Viola’, verwijzend naar de paarse kleur van de Italiaanse sportwagen. Dit is haar eerste Ferrari en hoewel ze in het begin zeer voorzichtig was met de Dino, beseft ze inmiddels dat het ook ‘gewoon’ een auto is die nat en vies moet kunnen worden op een regenachtige dag. Cici maakt dan ook goed gebruik van de Ferrari uit 1974 en dat is mooi om te zien!

Video: Petrolicious – Ferrari Dino 246 GTS

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Fileparkeren blijft lastig

Fileparkeren blijft lastig voor sommige bestuurders

Bloodhound LSR haalt 1010 kmh tijdens test

Bloodhound LSR haalt 1010 km/h tijdens test