in

Petrolicious – Fiat 2300 S Coupe

Er is wellicht geen betere manier om het bezitten van een oldtimer te beschrijven als een eiland in een oceaan van technologie. Zo voelt het in ieder geval voor Pierantonio Micciarelli uit Milaan, zijn eiland komt in de vorm van een Fiat 2300 S Coupe.

Met zo veel regels en voorschriften voor het bezitten van een oldtimer in Italië, is het bezitten van een auto als de Fiat 2300 S Coupe niet alleen een middel van vervoer maar ook een toewijding aan stijl, vakmanschap en inzet. In een wereld waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen kiest Pierantonio voor de oldtimer lifestyle, ‘stuck in time’.

Petrolicious heeft weer een kunstwerkje afgeleverd met deze video en laat ieder oldtimer hart sneller kloppen met dit soort video’s. Na het zien van al die Petrolicious video’s begint een leuke oldtimer toch wel erg aantrekkelijk te worden.
Bron: Petrolicious

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

The Game Of Drift Episode 2

The Game Of Drift Episode 2

BMW E46 tot het uiterste in hillclimb

BMW E46 tot het uiterste in Hillclimb