in

Petrolicious – Jaguar E-type

Vandaag zien we een Jaguar E-type in de nieuwste video van Petrolicious. Eigenaar David Paddison is niet opgegroeid in een auto-liefhebbende familie, hij ontwikkelde al vroeg zijn passie voor auto’s met zijn vrienden die reden in BMW 2002’s, Porsches en Trans-Ams.

Vandaag de dag geniet David van het verzamelen van klassieke auto’s en heeft hij een bucket-list gemaakt van auto’s die hij in zijn jeugd begeerde. Zijn financiële situatie is dusdanig veranderd dat hij nu ook daadwerkelijk de auto’s kan kopen, zijn prachtige 1974 Jaguar E-Type is een van die auto’s. Petrolicious had de kans om wat tijd door te brengen met David en zijn zeer speciale Jaguar E-Type, een van de laatste zestig die gemaakt zijn.

Bekijk het verhaal van David en zijn prachtige Jaguar E-type hieronder, een opmerking: Verwijderd in hemelsnaam die rubber stootbumpers!

Video: Jaguar E-type

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari F50 Showdown

Ferrari F50 Showdown

Formula Drift Succes in 5 stappen

Formula Drift Succes in 5 stappen