in

Petrolicious – Man bouwt studio rondom Ferrari 512 BBi

Toen Holger Schubert zijn studio/garage ruimte bouwde deed hij wat elke zichzelf respecterende, Ferrari-liefhebbende, minimalistische architect zou doen: hij nam zijn Ferrari 512 BBI en bouwde alles eromheen.

Zoals elk kunstwerk tentoongesteld verdient te worden, staat Holger’s Ferrari 512 BBi vol in de schijnwerpers. De studio is ontworpen en gebouwd speciaal om te werken en te leven naast de Ferrari. Volgens Schubert is de Ferrari een inspiratie voor zijn architectuur en vindt hij het geweldig om in eenzelfde ruimte te werken als waar de Ferrari 512 BBi staat.

De Ferrari staat op een elektrisch bedienbare schans die ervoor zorgt dat de auto achteruit het huis uit gerold kan worden, zodoende hoeft de 512 niet in het atelier gestart te worden. Eenmaal buiten komt hij uit op een speciaal aangelegde brug die vier meter boven de grond hangt en is voorzien van glazen wanden. Deze brug verbindt zijn huis met de openbare weg.

Het is werkelijk een schitterende combinatie met uitzicht op de stille oceaan, kan het nog beter?

Video: Man bouwt studio rondom Ferrari 512 BBi

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Gumball 3000 2013 - Helsinki to St Petersburg

Gumball 3000 2013 – Helsinki to St Petersburg

DRIVE - Chris Harris test Ford Fiesta ST

DRIVE – Chris Harris test Ford Fiesta ST