in

Petrolicious – Maserati 3500GT

Waardoor worden we fan van bepaalde auto’s? Voor Frank Mandarano was een rondleiding door de Maserati-fabriek in de jaren ’60 genoeg om gelijk verliefd te zijn op het merk. Hij kocht zijn eerste Maserati een paar jaar later, een rode 3500GT, die vervolgens de dag erna kapot ging.

Een gebroken lager was de schulddoener en onderdelen waren nauwelijks te vinden. Dus startte hij een Maserati club en begon met het opkopen van onderdelen in de VS, zodat hij en zijn clubleden altijd iets op voorraad hadden wanneer nodig. Dit groeide uit tot een succesvol bedrijf waardoor hij nog meer Maserati’s kon kopen, slimme man.

Frank heeft een paar 3500GT’s en dit exemplaar heeft de bijnaam “La Latina”, want het was een van de vijf GT’s verkocht in Mexico City. Mocht je meer willen zien van de Maserati 3500 series, Jay Leno heeft een prachtig exemplaar in zijn garage.

Video – Petrolicious – Maserati 3500GT

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche Macan vs Range Rover Evoque - Wat is de beste kleine SUV?

Porsche Macan vs Range Rover Evoque – Wat is de beste kleine SUV?

De nieuwe Nissan GT-R Nismo GT500

De nieuwe Nissan GT-R Nismo GT500