in

Petrolicious – Million-Mile Porsche 356C

Misschien heb je wel eens gehoord van de Porsche 356C met bijna een miljoen mijl op de teller, zo niet dan heb je geluk want Petrolicious heeft een schitterende video geproduceerd om ons te laten zien hoe het is om een auto te bezitten met 982.000-mijl. Guy Newmark’s donkerblauwe 1964 Porsche 356C ziet er geweldig op video, veel beter dan op foto’s. Bij iedere video van Petrolicious worden we eraan herinnerd hoe geweldig mooi oude klassiekers kunnen zijn als ze goed zijn onderhouden en hoe lang ze mee kunnen gaan.

Hoe zorgvuldig moet je wel niet zijn om ruim 1.5 miljoen kilometer met een auto te rijden?  Volgens Guy Newmark brengt hij de auto naar de garage iedere 3000 mijl voor een olieverversing en al het andere dat aandacht nodig heeft, dat doet hij al 40 jaar bij dezelfde monteur. Newmark zegt dat zijn Porsche 356C alles heeft wat hij in een auto verlangt en dat hij redenen zoekt om met de auto te gaan rijden, wie zou dat niet doen!

Video: Million-Mile Porsche 356C

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Toyota Racing - The Ultimate Endurance Race

Toyota Racing – The Ultimate Endurance Race

Gouden wrap op Ferrari 458 Italia

Gouden wrap op Ferrari 458 Italia