in

Petrolicious – No Substitutes for an BMW E30 M3

There are no substitutes for an E30 M3, dat is de nieuwe short movie van Petrolicious. Voor Gabor Mester zou een gewone M3 niet goed genoeg zijn. Gabor had zijn hart namelijk al op jonge leeftijd verpand aan een specifieke M3, een auto die toebehoorde aan de ouders van zijn jeugdvriend. Op een dag liep Gabor door de garage van zijn vriend en spotte hij deze BMW E30 M3, vanaf die dag nam hij elke gelegenheid aan om de auto te zien en zelfs te wassen.

Gabor besloot niet om een andere E30 M3 te kopen maar om te wachten op deze BMW E30 M3. Na vele jaren wachten kwam het verlossende telefoontje, de ouders van zijn jeugdvriend wilden de auto verkopen. Inmiddels is Gabor alweer zeven jaar eigenaar van zijn eerste grote liefde en daar gaan nog vele jaren bijkomen. Het is zeer bijzonder als je de auto van je dromen kunt bezitten, petrolicious heeft het verhaal zoals gewoonlijk weer prachtig vastgelegd in een video die je absoluut moet kijken.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Rolls-Royce Wraith Promotie Review

Rolls-Royce Wraith Promotie Review

Ferrari F12 Berlinetta met Innotech uitlaat

Ferrari F12 Berlinetta met Innotech uitlaat