in

Petrolicious – Porsche 964 track special

Alexander Bermudez was niet van plan om deze Porsche 964 uit 1990 te kopen, maar hij deed het toch en is nu volledig geobsedeerd door de auto. Twee enthousiaste eigenaren voor hem hadden al een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld in deze 964 gestopt om hem sneller te maken, maar Bermudez heeft de puntjes op de i gezet en het project afgerond.

Van Recaro-stoelen en een rolkooi tot aan een lichtgewicht Carrera RS-ophanging, de Porsche is veranderd in een serieus indrukwekkende circuitauto. De stuurbekrachtiging is verwijderd en daardoor voelt de 964 ontzettend vertrouwd en scherp aan, hoe dichter bij de limiet hoe meer feedback je krijgt van de auto, aldus Alexander.

Om de auto te kunnen temmen heeft Alexander wel wat weekenden met de Porsche Owners Club doorgebracht op het circuit, waardoor hij nu precies weet wat hij kan verwachten van zijn sportauto. Wat rest is genieten en veel rijden, aldus Alexander.

Video: Porsche 964 track special

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Felix Baumgartner heeft een nieuwe hobby

Felix Baumgartner heeft een nieuwe hobby

BMW M4 verslaat een 720 pk sterke Corvette ZR1

BMW M4 verslaat een 720 pk sterke Corvette ZR1