in

Petrolicious – The Caretaker

Andy Greene’s Sports and Vintage Race Cars is een bijzondere garage. Het is een toevluchtsoord voor oldtimers, waar ze worden onderhouden en in sommige gevallen weer tot leven worden gebracht.

Andy heeft een passie voor alle vormen van klassieke auto’s, maar in het bijzonder voor Ferrari, het merk waarin hij al meer dan drie decennia gespecialiseerd in is. Als een van de beste Ferrari monteurs in Amerika heeft Andy gewerkt aan een aantal zeer bijzondere Ferrari’s, auto’s waarvan wij alleen maar dromen ze op een dag te kunnen zien. Hij ziet het als zijn verantwoordelijkheid om deze geweldige auto’s te behouden voor toekomstige generaties, zodat zij ervan kunnen genieten en leren.

Petrolicious had de kans om wat tijd door te brengen in zijn garage in Savannah, en beleefde een schitterende dag met op de achtergrond een 1962 250 GT SWB Berlinetta.

Video: Petrolicious – The Caretaker

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Peugeot 208 T16 Test op Mont Ventoux

Peugeot 208 T16 Test op Mont Ventoux

Autocar test Ferrari F12 Berlinetta

Autocar test Ferrari F12 Berlinetta