in

Petrolicious – Volkswagen Kever

Het maakt niet uit wat je van de Volkswagen Kever vindt, je kunt niets anders dan respect hebben voor deze icoon. Met 75 jaar productie onder de riem en ongeveer 21 miljoen eenheden op de wereld, is de kans groot dat je op zijn minst één persoon kent die een Volkswagen Kever heeft gehad in zijn leven. De heren van Petrolicious hebben een waardige Kever gevonden voor in de nieuwste video, Kindred Spirits.

De video werpt een blik op Stephan Ruiz’s zeer strakke 1967 Volkswagen Kever. Met smaak aangepast en mechanisch in orde, dit is zoals een Volkswagen Kever moet zijn.  Na vele incidenten zoals gestolen, verbrande, en vernielde auto’s, heeft Stephan Ruiz eindelijk zijn auto gevonden. Deze 1967 Volkswagen Kever heeft zijn geluk qua auto’s veranderd en misschien wel zijn leven..

Zoals wel vaker bij Petrolicious draait het niet alleen om de auto maar ook zeker om de persoon en de band met zijn auto, wederom een interessante video, bekijk hem hieronder.

Video – Volkswagen Kever

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 vs Toerwagen vs Straatauto

Formule 1 vs Toerwagen vs Straatauto

Pit Stop Training met Hamilton & Rosberg

Pit Stop Training met Hamilton & Rosberg