in

Politie achtervolgt Mercedes E-klasse met 260 km/h

De Dienst Infrastructuur kreeg onlangs een melding dat eenheden van Limburg een Mercedes-Benz E-klasse achtervolgden die een stopteken negeerde. De Audi A6 Avant van de dienst INFRA nam positie in en kreeg al snel het voertuig in zicht waarna de achtervolging werd ingezet.

In onderstaande video rijden we 10 minuten mee aan boord van de Audi A6 Avant, die zich vastbijt in de E-klasse. De verdachte probeerde te vluchten richting Duitsland maar kon de politieauto niet van zich afschudden. Tijdens de achtervolging werden snelheden behaald van 260 kilometer per uur.

Uiteindelijk kon de Mercedes-Benz ingeboxt worden. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt en hij moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden. In totaal zijn er vier verdachten aangehouden, al is niet duidelijk of die ook in de vluchtauto zaten.

Video: Politie achtervolgt Mercedes E-klasse met 260 km/h

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Houten krukas

Kun je een motor starten met een houten krukas?

Volkswagen Golf GTI Mk8 op Anglesey Circuit

Volkswagen Golf GTI Mk8 rijtest op Anglesey Circuit