in

Politie achtervolgt plofkraak Audi RS3 met 240+ over A27

In opsporing verzocht zijn afgelopen week beelden getoond van een politieachtervolging op een Audi RS3 die met hoge snelheid vanuit Duitsland naar Utrecht vluchtte. Daarbij werden snelheden behaald van meer dan 240 kilometer per uur.

Het drietal in de Audi RS3 had even daarvoor in Duitsland een mislukte plofkraak uitgevoerd. Tijdens de vluchtpoging naar Utrecht krijgt een politiehelikopter het voertuig in het vizier en zien we hoe de Audi op hoge snelheid probeert te vluchten. Onderweg wordt er nog twee keer kort gestopt om de RS3 met jerrycan’s bij te vullen. Op de A27 bij Utrecht zit er uiteindelijk écht geen benzine meer in de auto en loost het drietal de Audi RS3 op de vluchtstrook bij de Mereveldseweg.

Eén van de verdachten kon vrij snel daarna gearresteerd worden. De andere twee weten wel te ontkomen en zijn nog voortvluchtig.

Video: Politie achtervolgt plofkraak Audi RS3 met 240+ over A27

Politie achtervolgt plofkraak Audi RS3 met 240+ over A27

Wat vond je van deze video?

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Ah, kijk, drie amateuristische loserjongetjes zonder een uitgewerkt plan, zonder buit, zonder hersencellen en zonder benzine, haha.

    Better luck next time. Óf ze kunnen natuurlijk ook gewoon gaan werken, zoals de níét-lui zakken in onze maatschappij. ; )

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *