in

Politie achtervolgt plofkrakers in Audi RS3

De Landelijk Eenheid van de Politie heeft beelden vrijgegeven van een achtervolging die vorig jaar mei plaatsvond. De agenten kregen te horen dat er een Audi RS3 onderweg was naar Nederland die betrokken zou zijn geweest bij een plofkraak in Duitsland. Bij de grens werd de Audi opgewacht om de achtervolging in te zetten.

In eerste instantie werd de RS3 zonder licht- en geluidsignalen achtervolgd, maar de verdachten hadden al snel in de gaten dat de politie op hun hielen zat. De Audi schoot ervandoor en probeerde via plattelandswegen te ontkomen. Hun auto crashte in Lomm, waarna drie verdachten te voet verder gingen.

De politie wist twee personen aan te houden en loste daarbij enkele schoten. Naar een derde verdachte wordt nog gezocht. De twee aangehouden verdachten zijn een 19-jarige man uit Utrecht en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Video: Politie achtervolgt plofkrakers in Audi RS3

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW M3

De nieuwe BMW M3 Touring getest

1936 Auto Union Type C laat zijn 6.0-liter V16 brullen in St. Moritz

1936 Auto Union Type C laat zijn 6.0-liter V16 brullen in St. Moritz