in

Politie probeert rijbewijs in te vorderen door van veraf te laseren

De politie van Utrecht-Noord spotte een bestuurder die op zeer sportieve manier de afrit nam. Nou kunnen we dat ons best voorstellen, want om 02:00 uur ’s nachts ben je daarmee niemand tot last. De bestuurder hield het gas na het verlaten van de afrit er ook nog stevig op en dus probeert de politie de auto met een lasergun te meten.

Bij de eerste meting komt de snelheid uit op 113 km/h waar 60 km/h is toegestaan. Na correctie is dit 49 km/h te hard en daar zijn de agenten hoorbaar teleurgesteld over. Dat is namelijk 1 kilometer te weinig om het rijbewijs in te vorderen.

De agenten gaan in de achtervolging maar omdat de auto al ver voor ligt en nog steeds stevig doorrijdt, moeten ze haast maken. Ze knallen vol over drempels en rotondes om dichtbij genoeg te komen voor een tweede poging met de lasergun. Hoe dit afloopt zie je in de video hieronder.

Video: Politie probeert rijbewijs in te vorderen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini Huracán crasht in de pitlane op Assen

Lamborghini Huracán crasht direct bij verlaten pitlane in Assen

Ferrari-F40-Liberty-Walk

Liberty Walk vergrijpt zich aan Ferrari F40