in

Politie ziet bestuurder slingeren over de A28

Op de A12 bij Utrecht ziet de verkeerspolitie Midden-Nederland een Volkswagen te hard rijden in het laatste gedeelte van de trajectcontrole. Dit rijgedrag valt natuurlijk op en dus besluiten de agenten de bestuurder te volgen en dan zien ze nog veel meer raar rijgedrag.

Buiten het feit dat de bestuurder zich niet overal aan de snelheid houdt, wat nog het minst raar is, zien ze dat de Volkswagen-bestuurder nogal slingert. De man heeft duidelijk moeite om de auto binnen de lijnen te houden en knalt op een gegeven moment bijna achterop een bestelbus.

Dat is het teken voor de politie om de bestuurder aan de kant te zetten, deze man heeft of drugs gebruikt, is dronken, of zit aan de lachgas concluderen ze. Eenmaal aangehouden geeft de bestuurder een valse naam op en blijkt zijn rijbewijs ongeldig te zijn. Tevens geeft hij aan maar anderhalve borrel op te hebben, maar in werkelijkheid…

Wat vinden jullie van de straf die de bestuurder krijgt? Dit soort mensen stapt namelijk de volgende keer gewoon weer achter het stuur.

Video: Politie ziet bestuurder slingeren over de A28

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Elektrische Porsche Boxster gespot op de 'Ring

Elektrische Porsche Boxster gespot op de ‘Ring

Rimac Nevera zonder moeite naar 345 kmh op Autobahn

Rimac Nevera zonder moeite naar 348 km/h op Autobahn