in

Porsche 911 crasht tijdens straatrace met Honda Civic Type-R

Hoewel niet officieel bevestigd, lijkt het er sterk op dat deze Porsche 911 aan het straatracen was met de Honda Civic Type-R.

In een dashcam-video opgenomen in Florida zien we de 996-generatie Porsche met een flink snelheidsverschil in beeld komen. Vrijwel direct daarna zien we dat de bestuurder de controle over zijn 911 verliest en de vangrail nadert. Na een 360 graden spin krijgt de bestuurder de 911 met een beetje geluk weer onder controle en in de juiste richting. Maar wat hij vervolgens doet is onbegrijpelijk.

In plaats van rustig verder te rijden, geeft de Porsche-bestuurder vol gas waardoor hij alsnog de controle verliest en frontaal op de betonnen vangrail klapt. De bestuurder in de Honda Civic Type R moest flink in de remmen en aanschouwde alles, maar besloot niet te wachten op de politie.

Dat deden de inzittenden van de Porsche overigens ook niet, de 911 werd leeg achtergelaten bij een benzinestation.

Via: Carscoops

Video: Porsche 911 crasht tijdens straatrace

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Klokje Rond - Volkswagen Transporter met 706.841 km

Klokje Rond – Volkswagen Transporter met 706.841 km

This vs That BMW F22 vs BMW E36

BMW F22 Eurofighter vs BMW E36 dragrace