in

Porsche 911 GT3 Cup botste bovenop Porsche 962C

Tijdens het Goodwood Festival of Speed rijden auto’s met tussenpozen de hillclimb op. Tijdens de shootout gaat iedereen vol gas, maar tijdens de demonstratieruns kan er een groot snelheidsverschil zitten tussen de auto’s.

Zo reed deze zeer kostbare Porsche 962C niet op de limiet, terwijl de daarachter rijdende Porsche 911 GT3 Cup wel flink op zijn staart werd getrapt. Bij het passeren van de finish was er een behoorlijk snelheidsverschil tussen beide Porsches en door de bolling van de heuvel zag de bestuurder van de 911 GT3 Cup te laat dat hij wel erg hard op de 962C afstevende.

Opvallend is dat de meeste crashes op Goodwood werden gedeeld door de organisatie op het YouTube-kanaal, maar dit incident niet. Zou dat een reden hebben? Een oplettende kijker ripte het van de livestream en uploadde het zelf naar YT.

Video: Porsche 911 GT3 Cup botste bovenop Porsche 962

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lancia met 1 miljoen kilometer

Klokje Rond – Deze Lancia Lybra heeft bijna 1 miljoen km gereden

Volkswagen Golf 7 R met Audi-vijfcilinder

Volkswagen Golf R met 600 pk sterke Audi-vijfcilinder