in

Porsche 911 GT3 Cup gaat 9(!) keer over de kop tijdens VLN

Tijdens de zesde ronde van het VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring vond er een zeer zwaar ongeval plaats. De Amerikaan John Shoffner crashte ongeveer 40 minuten na de start van de race met zijn GetSpeed ​​Performance Porsche 911 GT3 Cup.

Shoffner verloor de controle over zijn Porsche op hoge snelheid bij Flugplatz. De raceauto hapte om onduidelijke reden in het gras en ging maar liefst negen keer over de kop. Na de crash werd John naar het medisch centrum vervoerd en van daaruit per helikopter naar het ziekenhuis in Koblenz gevlogen.

Volgens GetSpeed ​​Team Principal Adam Osieka hebben artsen alleen maar blauwe plekken vastgesteld, maar geen botbreuken of andere interne verwondingen. John Shoffner moet in het ziekenhuis blijven voor observatie, maar ligt niet op de intensive care en is niet in levensgevaar. Naar verwachting mag hij in de loop van volgende week naar huis.

De crash werd vastgelegd door Eifeler888 en als je de beelden bekijkt kun je haast niet geloven dat Shoffner ongedeerd is. Wat een misselijkmakend ongeluk!

Video: Porsche 911 GT3 Cup gaat 9(!) keer over de kop

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Peugeot 405 SuperTourisme

Peugeot 405 SuperTourisme tijdens St. Ursanne Hillclimb 2018

Sky Sports kijkt naar Verstappen vs Bottas + Interview

Sky Sports kijkt naar Verstappen vs Bottas + Interview