in

Porsche 911 GT3 Cup gaat 9(!) keer over de kop tijdens VLN

Tijdens de zesde ronde van het VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring vond er een zeer zwaar ongeval plaats. De Amerikaan John Shoffner crashte ongeveer 40 minuten na de start van de race met zijn GetSpeed ​​Performance Porsche 911 GT3 Cup.

Shoffner verloor de controle over zijn Porsche op hoge snelheid bij Flugplatz. De raceauto hapte om onduidelijke reden in het gras en ging maar liefst negen keer over de kop. Na de crash werd John naar het medisch centrum vervoerd en van daaruit per helikopter naar het ziekenhuis in Koblenz gevlogen.

Volgens GetSpeed ​​Team Principal Adam Osieka hebben artsen alleen maar blauwe plekken vastgesteld, maar geen botbreuken of andere interne verwondingen. John Shoffner moet in het ziekenhuis blijven voor observatie, maar ligt niet op de intensive care en is niet in levensgevaar. Naar verwachting mag hij in de loop van volgende week naar huis.

De crash werd vastgelegd door Eifeler888 en als je de beelden bekijkt kun je haast niet geloven dat Shoffner ongedeerd is. Wat een misselijkmakend ongeluk!

Video: Porsche 911 GT3 Cup gaat 9(!) keer over de kop

Porsche 911 GT3 Cup gaat 9(!) keer over de kop tijdens VLN

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *