in

Porsche 911 GT3 knalt achterop wielrenner

Als je van je wielrenfiets gekegeld wordt door een automobilist, dan toch liever door een Porsche 911 GT3 dan door een Suzuki Swift. Klinkt toch iets stoerder in de kroeg.

Het verschil met deze video en de video van vorige week, is dat hier geen opzet in het spel is. Deze wielrenner reed weliswaar midden op de weg in Colombia, maar dat is niet de reden dat hij van zijn fiets gebeukt werd.

Twee 911 GT3’s, een rode en een witte, wilden een Hyundai Santa Fe en de wielrenner in één keer passeren op de bochtige weg. De rode Porsche ging er met succes langs, maar de witte Porsche maakte tijdens het inhalen contact met de Hyundai. Hierdoor raakte de witte 911 GT3 in een slip en knalde achterop de wielrenner, die van zijn fiets viel en in de berm belandde.

De wielrenner zei dat hij geen ernstige verwondingen had opgelopen, maar wel wat vervelende schaafwonden. De Hyundai Santa Fe en de Porsche 911 GT3 raakten zwaar beschadigd aan de voorzijde.

Via: Carscoops

Video: Porsche 911 GT3 knalt achterop wielrenner

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lando Norris test McLaren Elva

Lando Norris test de McLaren Elva

HGP Audi RS3 Sportback haalt 322 kmh

HGP Audi RS3 Sportback haalt 322 km/h