in

Porsche 911 GT3 Rally gaat overal dwars op hillclimb

In deze video zien we de Spaanse rallyrijder Ivan Ares in actie op de Fito Hillclimb met zijn Porsche 911 GT3 Rally. De Spanjaard gaf een masterclass in rijvaardigheid, waarbij de 450 pk sterke rallyauto tot het uiterste werd gedreven op een nat parcours.

Mocht je deze beelden al kennen, dat kan kloppen. De originele video stamt uit 2016, maar dit is een remake omdat Ivan Ares eindelijk de onboard beelden van deze ongelooflijke run heeft gepubliceerd. De eerste anderhalve minuut bestaat dus oude beelden, daarna de nieuwe onboard beelden en die zijn waanzinnig spectaculair!

Ivan stuurt de rallyauto met precisie over de klim en laat de kont van de Porsche bijna iedere bocht dwars gaan, spelend met het gaspedaal en de zescilinder boxermotor. Een genot om naar te kijken!

Natuurlijk hebben we nog veel meer van dit soort gave video’s, bekijk maar eens onze Hillclimb-pagina. Meer dan 300 video’s van de meest brute machines over smalle bergwegen.

Video: Porsche 911 GT3 Rally gaat overal dwars op hillclimb

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

1.800 pk Lamborghini Huracán trek bizarre wheelie

1.800 pk Lamborghini Huracán trek bizarre wheelie

Corvette C7 Z06 Burnout

Corvette-bestuurder rookt koppeling op ipv achterbanden