in

Porsche 911 GT3 RSR Goes Airborne

De American Le Mans Series is een van de grootste Sports Car Series ter wereld, volgend jaar wordt dit kampioenschap met de Grand-Am samengevoegd tot de United SportsCar Racing series. Wij hopen dat er fatsoenlijke highlight video’s van de races gemaakt worden want dit wordt een kampioenschap waar alle toppers actief in zijn.

Van de American Le Mans Series zijn helaas geen fatsoenlijke highligt video’s, slechts flitsen van bepaalde gebeurtenissen en deze crash had de highlight video zeker gehaald. Op het mooie circuit van Virginia International Speedway kwamen twee Porsche 911 RSR’s met elkaar in contact, stuurloos schoten beide auto’s van het asfalt over het gladde gras. Het gras zorgt voor geen enkele vertraging waardoor beide raceauto’s op volle snelheid de bandenstapels in vliegen.

De nummer 31 Porsche van Eduardo Cisneros tolt een aantal keer in de lucht om zijn as, mist op een haar na het huisje van de marshals en komt op de bandenstapel tot stilstand, op slechts één meter van de cameraman.. Niemand raakte gelukkig gewond, bekijk de spectaculaire beelden hieronder.

Video – Porsche 911 RSR Airborne

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - Datsun 240Z

Petrolicious – Datsun 240Z

Chris Harris on Cars - Ferrari 512 TR

Chris Harris on Cars – Ferrari 512 TR